sagala video di patarosan

Gambar Pelajar Dirotan Sehingga Berbirat Karena Tidak Solat Subuh Tersebar


Baru-baru ini, beberapa snapshot telah memaparkan ingatan beret dibadan efek dirotan tersiar dalam media sosial. Menurut kapsyen tentang foto terbilang, tanggapan palau yang merupakan ketimbang siswa-studen Penang Free School telah dirotan sebab warden kerana tidak akan mengerjakan ekaristi dinihari.

Kejadian nan didakwa berlaku di 7 November diklaim timbul selepas siswa-siswi termaktub capek setamat mengulang kaji dalam upaya untuk SPM dengan tidak pilu dalam upaya untuk mengamalkan solat dinihari. pasokan satu lagi saat ini mengklaim seramai 14 studen nan bersangkutan terkandung dalam peristiwa orang-orang.

Gambar tertulis sudah pernah menerima bijaksana polisi telah berbicara siasatan akan mendapatkan dijalankan walakin tidak ada yang peristiwa telah mengkover kejadian tertera.

Setakat orang-orang polri belum diberikan sebarang ulasan polisi dari tempat-tempat peristiwa telah bersangkutan terkandung dalam keadaan bertalian. Bagaimanapun ego akan mendapatkan memimpin siasatan ditambahkan,” diucapkan Ketua Polis Daerah jap Laut ACP Mior Faridalathrash Wahid, memetik ulasan pada Bernama.

Menurut mulai ulasan akhbar juga, anak didik termaktub dimarahi kerana tidak akan berdoa pagi buta pada musala pendidikan berkaitan.
Tag : info unik
0 Komentar untuk "Gambar Pelajar Dirotan Sehingga Berbirat Karena Tidak Solat Subuh Tersebar"

Back To Top